• 111

Grosir kaos poliéster garing garing pikeun kaos marathon sareng kaos pamilihan kaos sublimasi anu disesuaikan

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Tipe Produk: Kaos oblong
Bahan: Pilihan lawon sababaraha
Merek: RE-HUO atanapi OEM
Technics: Nyetak sublimasi
Fitur:  Napas, ukuran Plus, Nyaman, Ramah lingkungan
Warna: Disaluyukeun numutkeun desain anjeun
Ukuran: XS / M / L / XL / 2XL / 3XL / 4xL / 5XL

Rincian Produk

Kaos kaos ieu cocog pikeun olahraga, iklan, maraton, sareng kagiatan kelompok.

212 (1) 212 (2)

1. Dina lawon stock.

Pikeun lawon saham, MOQ kami nyaéta 50 potongan kaos dina unggal lawon, sareng anjeun tiasa milih sababaraha ukuran.

2. lawon Custom

Upami di luhur henteu ngagaduhan lawon anu anjeun pikahoyong, kami ogé ngagaduhan jasa lawon anu dikustomisasi, urang tiasa ngarobih lawon sasuai ka kabutuhan anjeun, anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun conto lawon,, Kami bakal ngarobih pikeun anjeun numutkeun kaén anjeun nyayogikeun, MOQ pikeun lawon khusus nyaéta kaos oblong 2000.

Bagan Ukuran

 Ieu bagan ukuran pikeun Amérika Serikat, kami ogé nyayogikeun jasa ukuran anu khusus, anjeun tiasa ngirimkeun bagan ukuran anjeun atanapi ngirim kami dina kaos, desainer kami bakal ngarobih éta sesuai sareng kabutuhan anjeun.

1

Kami ogé ngagaduhan layanan khusus anu dikhususkeun ieu

Logo Khusus:

Kami gaduh percetakan sutra layar, percetakan sublimasi pewarna, percetakan DGT, sulaman, percetakan perpindahan panas, percetakan henteu kedah, percetakan cap panas pérak / emas, percetakan offset, percetakan cai.

Anjeun tiasa milih salah sahiji atanapi langkung metode percetakan pikeun kaos oblong anjeun langkung modis.

Anjeun ngirimkeun desain anjeun ka kami sareng kami bakal nyetak éta numutkeun pamundut anjeun, Upami anjeun henteu terang kumaha ngadamel kaos oblong

desain, anjeun tiasa ngirim kami logo atanapi ideu, sareng desainer kami tiasa ngalengkepan desain kanggo anjeun.

Pikeun percetakan sublimasi, Kami tiasa ngarobihna numutkeun warna Pantone anu anjeun sayogi.

1

Jasa OEM.

Kami nyayogikeun labél sareng tag layanan khusus, ngadamel kaos oblong kalayan mérek anjeun nyalira.

Kami ngabagéakeun patarosan ti sakumna penjuru dunya, henteu mesen alit teuing sareng henteu pesen ageung teuing.

xiang

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami