• 111

Grosir kaos Cepot kaos olahraga t garing garing pikeun mens

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kaos kaos ieu cocog pikeun olahraga, iklan, maraton, sareng kagiatan kelompok

Tipe Produk: kaos olahraga
Bahan: 140gsm 100% lawon poliéster interlock
Merek: RE-HUO
Technics: Nyetak layar, Mindahkeun Panas, Sublimasi Pewarna, sulaman jsb.
Fitur:  Napas, ukuran Plus, Nyaman, Ramah lingkungan
Warna: Hideung / bodas / kulawu / langit biru / beureum / biru / koneng / neon hejo
Ukuran: XS / S / M / L / XL / 2XL

Rincian Produk

1. Dina warna saham.
Pikeun warna saham, MOQ kami nyaéta 50 potongan kaos dina unggal warna, sareng anjeun tiasa milih sababaraha ukuran

black_woman blue_woman fluorescent green_woman gray_woman red_man red_woman sky blue_ man sky blue_woman

2. lawon Custom
Upami di luhur henteu ngagaduhan warna anu anjeun pikahoyong, kami ogé ngagaduhan jasa lawon anu dikustomisasi, kami tiasa ngarobih lawon sasuai ka kabutuhan anjeun, anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun warna Pantone lawon, atanapi ngirim sapotong lawon ka pabrik kami, Kami bakal ngaropea pikeun anjeun numutkeun warna atanapi lawon anu anjeun pasihkeun, MOQ pikeun lawon khusus nyaéta 2000 kaos oblong.

Bagan Ukuran

Ieu bagan ukuran pikeun Amérika Serikat, kami ogé nyayogikeun jasa ukuran anu khusus, anjeun tiasa ngirimkeun bagan ukuran anjeun atanapi ngirim kami dina kaos, desainer kami bakal ngarobih éta sesuai sareng kabutuhan anjeun.

1

Kami ogé ngagaduhan layanan khusus anu dikhususkeun ieu.

Logo Khusus:

Kami gaduh percetakan sutra layar, percetakan sublimasi pewarna, percetakan DGT, sulaman, percetakan perpindahan panas, percetakan henteu kedah, percetakan cap panas pérak / emas, percetakan offset, percetakan cai.

Anjeun tiasa milih salah sahiji atanapi langkung metode percetakan pikeun kaos oblong anjeun langkung modis.

Anjeun ngirim desain anjeun ka kami sareng kami bakal nyetak éta sesuai sareng pamundut anjeun, Upami anjeun henteu terang kumaha ngadamel desain kaos oblong, anjeun tiasa ngirimkeun logo atanapi ideu kami, sareng desainer kami tiasa ngalengkepan desain pikeun anjeun.

Jasa OEM.

Kami nyayogikeun labél sareng tag layanan khusus, ngadamel kaos oblong kalayan mérek anjeun nyalira.

Kami ngabagéakeun patarosan ti sakumna penjuru dunya, henteu mesen alit teuing sareng henteu pesen ageung teuing.

xiang

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami