• 111

Latihan Bibs Sawawa sareng Barudak Breathable Garing Pengeringan Soccer Pinnies Football Team Jerseys Rompi pikeun Praktek Scrimmage Olahraga

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Siap bersaing:Anggo kutang maén bal anu béda-béda ieu pikeun pertandingan tim. Anjeun tiasa sacara jelas ngaidentipikasi babaturan sakamar sareng lawan di lapangan.

Desain nyaman:Dijieunna tina poliéster, unggal pinny soccer tiasa dicuci ku mesin, enteng sareng sisi kabuka pikeun ventilasi. Teu genah dipakena, ngajantenkeun anjeun tiis nalika pasanggiri sengit.

Desain khusus:  Éta kosong - sahingga anjeun tiasa ngahususkeun.

Sampurna Pikeun Olahraga Siga Baskét, Soccer, Football, Volley Sareng Deui. Saé pisan Kanggo Kegiatan Sekolah Tim Sareng Fungsi Tim.

Panjelasan Produk

Tipe Produk: Pinnies Soccer Scrimmage
Bahan: 120gsm 100% poliéster
Merek: Jasa OEM
Technics: Nyetak layar, Mindahkeun Panas, Sublimasi Pewarna, sulaman jsb.
Fitur:  Napas, Garing garing, ukuran Tambih Deui, Anti pilling, Ramah lingkungan
Warna: Beureum / Oranyeu / Xuping / Lampu biru / Hideung / Fluoresensi héjo / Ungu / Ijo / Biru poek / Koneng / Emas / Pérak / Bodas / Danau Blue
Ukuran: S / M / L / XL

Dina kutang latihan saham.

Pikeun kutang latihan saham, MOQ kami nyaéta 50 lembar, sareng anjeun tiasa milih sababaraha ukuran sareng warna

1 (4)

Upami di luhur henteu ngagaduhan warna anu anjeun pikahoyong, kami ogé ngagaduhan jasa lawon anu dikustomisasi, urang tiasa ngarobih lawon numutkeun sarat anjeun, anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun warna Pantone lawon atanapi ngirimkeun sapotong lawon ka pabrik kami.

Bagan Ukuran

Ieu bagan ukuran anu kami stok, Kami nyayogikeun ukuran ukuran khusus.

size chart1

Kami ogé ngagaduhan layanan khusus anu dikhususkeun ieu

Logo Khusus:

Kami gaduh percetakan sutra layar, percetakan sublimasi pewarna, percetakan DGT, sulaman, percetakan perpindahan panas, percetakan henteu kedah, percetakan cap panas pérak / emas, percetakan offset, percetakan cai.

Anjeun tiasa milih salah sahiji atanapi langkung metode percetakan pikeun ngajantenkeun palatih anjeun langkung modis.

Anjeun ngirim desain anjeun ka kami sareng kami bakal nyetak éta sesuai sareng pamundut anjeun, Upami anjeun henteu terang kumaha ngadamel desain kutang latihan, anjeun tiasa ngirimkeun logo atanapi ideu kami, sareng desainer kami tiasa ngalengkepan desain pikeun anjeun.

Jasa OEM.

Kami nyayogikeun labél khusus sareng jasa tag, ngadamel rompi latihan nganggo mérek anjeun nyalira.

Kami ngabagéakeun patarosan ti sakumna penjuru dunya, henteu mesen alit teuing sareng henteu pesen ageung teuing.

xiang

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami