• 111

Kaos oblong ayeuna mangrupikeun unsur pantun anu populér

Kaos oblong mangrupikeun elemen pantun anu populér. Aranjeunna kasual, saderhana sareng murah. Aranjeunna ditéang ku masarakat. Janten sabaraha merek kaos oblong aya di pasar, sareng nalika rerencangan kumpul sareng tuang, noda ngeclak kana baju. Kumaha cara ngabersihkeun aranjeunna?

1. Balikkeun kaos oblong sateuacan dikumbah, supados pola anu saéna moal rusak nalika ngumbah.

2. Ngumbah ku panangan, lembut, ulah nganggo paksa,

3. Entong garing kaos oblong langsung, balikeun deui di jero janten garing. Ieu tiasa nyegah baju tina corétan, sareng baju na bakal konéng sareng kenceng

4. Kaos oblong anu warna hideung tiasa direndem dina cai uyah salami 1 ~ 2 jam nalika dikumbah pikeun kahiji kalina, anu tiasa nyegah baju tina robih

5. Atur bentuk kaos oblong nalika garing, janten anjeun henteu kedah kaduruk.

6. Entong ngumbah kaos oblong nganggo baju hideung anu sanés, supados henteu nyababkeun baju luntur, warna silang,

7. Entong suhu anu luhur, sareng suhu cai kaos katun henteu kedah langkung ti 30 derajat, supados henteu ngagancangkeun sepuh sareng murag tina percetakan. Tip pikeun nyeuseuh kaos olahraga luang 1. Alkal sareng tahan panas anu saé.

Kumaha nyeuseuh kaos obeng?

Kaos elastis teu kedah disetrika dina suhu luhur pikeun nyegah karuksakan élastisitas lawon; ulah kumalayang, anu bakal ngaruksak élastisitas lawon; sababaraha kaos elastis dianyam nganggo benang inti-spun, benangna mengembang, sareng permukaan lawon langkung subur. Ati-ati ulah kaleuleuwihi nalika ngumbah Éta beurat pikeun nyegah ngabebela teuing; Kaos oblong elastis henteu tiasa kakeunaan panonpoé pikeun nyegah karusakan dina élastisitas lawon.

Sacara umum, nalika ngumbah kaos oblong, cobi tong dicuci ku mesin, sabab ieu bakal mangaruhan percetakan sareng élastisitas lawon. Salaku tambahan, anu langkung saé pikeun garingkeun aranjeunna dina sisi sabalikna pikeun nyegah pola anu dicitak tina robih warna.

212


Pos waktos: Okt-09-2020