• 111

Prosés percetakan sublimasi

Naon prosés percetakan sublimasi

Percetakan transfer sublimasi heula nganggo percetakan kanggo nyetak pewarna percetakan khusus dina kertas transfer, teras manaskeun sareng tekanan kanggo mindahkeun pewarna kana lawon. Khususna, éta dumasar kana ciri sublimasi tina ngabubarkeun dyes, pilih ngabubarkeun dyes kalayan kisaran suhu sublimasi 180 ~ 240 ℃, sareng campuran éta sareng bubur pikeun ngadamel inks warna. Numutkeun pola anu béda sareng sarat pola, Ep ~ J, Tinta warna dicitak dina kertas transfer, pola sareng pola kertas cetak anu dicetak aya hubungan caket sareng lawon, sareng pewarna ditransfer tina kertas percetakan kana lawon saatos ngolah dina mesin cetak transfer dina 200 ~ 230 ℃ salami 10 ~ 30s. Saatos difusi, éta lebet kana jero lawon pikeun ngahontal tujuan ngawarnaan. Dina prosés pemanasan sareng sublimasi, dina raraga ngaktipkeun pewarna pikeun sumebar arah, vakum sering digambar dina sisi handapeun handapeun bahan anu dicét pikeun ngahontal difusi arah sareng mindahkeun pewarna sareng ningkatkeun kualitas mindahkeun.

121 (1)

Kaunggulan prosés kaos oblong custom kaos oblong: épék percetakan anu saé

Nalika syarat kustomisasi kaos oblong ketat, prosés sublimasi pewarna mangrupikeun pilihan anu saé. Lawon anu dicitak ku téknologi transfer sublimation pewarna ngagaduhan pola anu hadé, warna anu cerah, lapisan anu beunghar sareng jelas, seni luhur, sareng parasaan tilu diménsi anu kuat. Hésé dicitak ku metode umum, sareng tiasa nyetak gambar gaya fotografi sareng lukisan.

121 (2)

Kaunggulan prosés kaos oblong custom kaos oblong: produk anu dicitak karasa lemes sareng gaduh umur jasa anu panjang.

 Fitur panggedéna pikeun mindahkeun sublimasi pewarna nyaéta yén pewarna tiasa nyebarkeun kana poliéster atanapi serat, sareng produk anu dicitak karasa lemes sareng raoseun, sareng dina dasarna henteu aya lapisan tinta. Salaku tambahan, kusabab tinta parantos garing nalika prosés transfer, umur gambarna salami umur papakean éta nyalira, sareng moal aya maké sareng cimata grafik anu dicetak, anu bakal mangaruhan kaéndahan lawon .


Pos waktos: Okt-09-2020