• 111

Dina taun-taun ayeuna, kamekaran industri pakean bumi China parantos kalem sareng mérek tradisional parantos yuswa ………

Dina taun-taun ayeuna, kamekaran industri pakean di bumi China parantos kalem sareng mérek tradisional parantos sepuh, sedengkeun mérek anu muncul biasana dina tahap awal na tumuh. Dina waktos anu sasarengan, seueur merek internasional anu langkung gaduh pangalaman dina R&D, desain, saluran penjualan sareng operasi merek ngagancangkeun ékspansi kana pasar Cina. Salian ti kota-kota tingkat munggaran, aranjeunna ogé tilelep kana kota tingkat dua sareng katilu, ngaluncurkeun persaingan sengit sareng mérek pakean domestik sareng maksa perusahaan garmen pikeun ngarobih réspon kana kaayaan.

kami nyimpulkeun opat poin industri anu kasohor, masing-masing nyaéta:

Mimiti, penetrasi papakéan bespoke di pasar Cina relatif handap

Modeu bisnis perusahaan manufaktur garmen di Cina utamina dibagi kana produksi sareng penjualan pakean sareng kustomisasi baju. Kaseueuran pabrik garmen utamina ngahasilkeun pakean modél standar dina jumlah anu réa. Pakéan khusus, di sisi anu sanésna, kedah disaluyukeun numutkeun kaayaan masing-masing konsumén khusus. Éta dihasilkeun sacara individual sareng dumasar kana penjualan. Henteu aya résiko inventaris, tapi skala operasi leutik.

Kadua, Aya tilu jinis perusahaan kustomisasi baju domestik

Ayeuna, perusahaan kustomisasi garmen rumah tangga biasana dibagi kana dua kategori: kahiji, aya studio couture atanapi merek desainer, Kustomisasi pakean sapertos ieu gaduh siklus produksi anu panjang, harga hijian anu tinggi, grup pelanggan target anu kawilang luhur sareng kisaran kelompok alit. Dituturkeun ku sababaraha mérek pakean pikeun ngembangkeun garis pakean khusus, utamina pikeun konsumén kelompok dina sakumpulan alit, kompleksitas anu kawilang rendah tina jasa khusus, sapertos baju seragam sakola.

Katilu, Status pangwangunan lapangan kustomisasi papakéan Cina

dipangaruhan ku tingkat konsumsi sareng waktos pangembangan anu pondok, sanaos ditampi konsép kustomisasi pakean laun ningkat, teu aya mérek nasional dina bidang kustomisasi baju massal, sareng pasar domestik tetep henteu pati dewasa.

Dina hal pamilon industri, sababaraha pabrik garmen parantos mimiti ngalebetkeun kustomisasi massal baju khusus. Industri parantos ngamimitian ngalaksanakeun bisnis kustomisasi massa papakéan, sareng perusahaan-perusahaan anu didaptarkeun anu parantos ngahontal prestasi (atanapi parantos didaptarkeun) utamina

Kaopat, Kontradiksi antara data-driven sareng produksi calakan pikeun nungkulan personalisasi sareng skala.

news01


Pos waktos: Okt-09-2020