• 111

Warta

  • In recent years, growth in China’s homegrown clothing industry has slowed and traditional brands have aged………

    Dina taun-taun ayeuna, kamekaran industri pakean bumi China parantos kalem sareng mérek tradisional parantos yuswa ………

    Dina taun-taun ayeuna, kamekaran industri pakean di bumi China parantos kalem sareng mérek tradisional parantos sepuh, sedengkeun mérek anu muncul biasana dina tahap awal na tumuh. Dina waktos anu sasarengan, seueur merek internasional anu langkung seueur pangalaman dina R&D, desain, saluran penjualan sareng operasi mérek nyaéta ...
    Maca deui
  • Sublimation printing process

    Prosés percetakan sublimasi

    Naon prosés percetakan sublimasi Pencetakan transfer sublimasi munggaran nganggo percetakan pikeun nyetak pewarna percetakan khusus dina kertas transfer, teras manaskeun sareng tekanan pikeun mindahkeun pewarna kana lawon. Khususna, éta dumasar kana ciri sublimasi tina ngabubarkeun dyes, pilih disper ...
    Maca deui
  • T-shirts are currently popular fashion elements

    Kaos oblong mangrupikeun elemen pantun anu populér

    Kaos oblong ayeuna mangrupikeun unsur pantun anu populér. Aranjeunna kasual, saderhana sareng murah. Aranjeunna ditéang ku masarakat. Janten sabaraha merek kaos oblong aya di pasar, sareng nalika rerencangan kumpul sareng tuang, noda ngeclak kana baju. Kumaha cara ngabersihkeun aranjeunna? 1. Balikkeun kaos oblong sateuacan dikumbah, supados ...
    Maca deui