• 111

Kids Jerseys Scrimmage Training Vests Football Vest Mesh Breathable Bibs pikeun Volleyball Soccer Basketball

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Siap bersaing:Anggo kutang maén bal anu béda-béda ieu pikeun pertandingan tim. Anjeun tiasa sacara jelas ngaidentipikasi babaturan sakamar sareng lawan di lapangan.

Desain nyaman:Dijieunna tina poliéster, unggal pinny soccer tiasa dicuci ku mesin, enteng sareng sisi kabuka pikeun ventilasi. Teu genah dipakena, ngajantenkeun anjeun tiis nalika pasanggiri sengit.

Desain khusus:  Éta kosong - sahingga anjeun tiasa ngahususkeun

Dijieunna tina 100% poliéster mercerisasi ku tali elastis dua potongan. Gampang ditunda teras angkat.

Panjelasan Produk

Tipe Produk: Kutang latihan scrimmage
Bahan: 100% poliéster
Merek: Jasa OEM
Technics: Nyetak layar, Mindahkeun Panas, Sublimasi Pewarna, sulaman jsb.
Fitur:  Napas, Garing garing, ukuran Tambih Deui, Anti pilling, Ramah lingkungan
Warna: Beureum / Oranyeu / Xuping / Lampu biru / Hideung / Fluoresensi héjo / Ungu / Ijo / Biru poek / Koneng / Emas / Pérak / Bodas / Danau biru
Ukuran: S / M / L / XL

Dina kutang latihan saham.

Pikeun kutang latihan saham, MOQ kami nyaéta 50 lembar, sareng anjeun tiasa milih sababaraha ukuran sareng warna

zhu (4)

Kami ogé ngagaduhan layanan khusus anu dikhususkeun ieu

Logo Khusus:

Kami gaduh percetakan sutra layar, percetakan sublimasi pewarna, percetakan DGT, sulaman, percetakan perpindahan panas, percetakan henteu kedah, percetakan cap panas pérak / emas, percetakan offset, percetakan cai.

Anjeun tiasa milih salah sahiji atanapi langkung metode percetakan pikeun ngajantenkeun palatih anjeun langkung modis.

Anjeun ngirim desain anjeun ka kami sareng kami bakal nyetak éta sesuai sareng pamundut anjeun, Upami anjeun henteu terang kumaha ngadamel desain kutang latihan, anjeun tiasa ngirimkeun logo atanapi ideu kami, sareng desainer kami tiasa ngalengkepan desain pikeun anjeun.

Jasa OEM.

Kami nyayogikeun labél khusus sareng jasa tag, ngadamel rompi latihan nganggo mérek anjeun nyalira.

Kami ngabagéakeun patarosan ti sakumna penjuru dunya, henteu mesen alit teuing sareng henteu pesen ageung teuing.

Tampilan percetakan sublimasi

1 (1)

1 (2)

Bagan Ukuran

Ieu bagan ukuran anu kami stok, kami ogé tiasa ngaropea ukuran pikeun anjeun.

212

Kami ogé ngagaduhan layanan khusus anu dikhususkeun ieu

Warna: Kami tiasa ngarobih warna na, anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun nomer warna Pantone anu anjeun peryogikeun, tapi kami gaduh jumlah minimum order kanggo warna anu dikustomisasi.

Logo: Kami gaduh sababaraha cara percetakan: layar 

percetakan, percetakan transfer panas, percetakan sublimation pewarna, sulaman jsb.

Tampilan percetakan sublimasi

1 (1) 1 (2)

xiang

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami