• 111

Dina kaos oblong Olahraga kaos kosong Ngajalankeun Gancang Kaos Kaos Lalaki pikeun Marathon

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Tipe Produk: Ngajalankeun kaos oblong
Bahan: 140gsm 100% poliéster
Merek: RE-HUO
Technics: Nyetak layar, Mindahkeun Panas, Sublimasi Pewarna, sulaman jsb.
Fitur:  Napas, ukuran Plus, Nyaman, Ramah lingkungan
Warna: bodas, oranyeu, angkatan laut, beureum, konéng, biru, neon héjo, ungu
Ukuran: XS / M / L / XL / 2XL / 3XL / 4xL / 5XL

color

Rincian Produk

xi

Bagan Ukuran

Catetan: 1. Sadaya ukuran ukuran Cina sareng diukur ku panangan sahingga kaayaan normal ngagaduhan rentang kasalahan 1-2cm Biasana nyarios ukuran Cina langkung alit tibatan ukuran AS atanapi EURO (ukuran Cina XL = Euro ukuran S, ukuran Cina L = Ukuran Euro XS sareng sajabina)

  1. Mangga parios bagan pangukuran taliti sateuacan anjeun mésér barang.
  2. 3. Punten perhatoskeun yén bédana warna sakedik kedah ditarima kusabab lampu sareng layar.

1

Kami ogé ngagaduhan layanan khusus anu dikhususkeun ieu

Warna: Urang tiasa ngarobih warna, anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun nomer warna Pantone anu anjeun peryogikeun, tapi kami gaduh jumlah minimum order kanggo warna anu dikustomisasi.

Logo: Urang tiasa ngadamel percetakan sutra layar, percetakan offset, transfer percetakan, sulaman, percetakan emas sareng pérak, percetakan cerminan sareng wengi, dina percetakan beuheung, percetakan baju baju, sareng tag konsumén.

xiang

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami