• 111

Pangalusna jual logo percetakan khusus 100% katun kosong kaos bodas

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Tipe Produk: kaos katun
Bahan: 180gsm katun 100%
Merek: RE-HUO
Technics: Nyetak layar, Mindahkeun panas, sulaman jsb.
Fitur:  Napas, ukuran Plus, Nyaman, Ramah lingkungan
Warna: Hideung / bodas / kulawu / langit biru / beureum / koneng / jeruk
Ukuran: XS / S / M / L / XL / 2XL

Rincian Produk

1. Dina warna saham.
Pikeun warna saham, MOQ kami nyaéta 50 potongan kaos dina unggal warna, sareng anjeun tiasa milih sababaraha ukuran.

color

photobank (2)

photobank (3)

photobank

2. inventarisasi pabrik pabrik

Pabrik lawon anu kami damel sareng gaduh inventaris lawon tina 128 warna, MOQ pikeun bagian ieu lawon nyaéta 200 lembar kaos per warna, siklus produksi 3-5 dinten langkung panjang tibatan kaos oblong stok pabrik, ieu di handap ieu warna anu aya.

a
b
c
d

Bagan Ukuran

Ieu bagan ukuran pikeun Amérika Serikat, kami ogé nyayogikeun jasa ukuran anu khusus, anjeun tiasa ngirimkeun bagan ukuran anjeun atanapi ngirim kami dina kaos, desainer kami bakal ngarobih éta sesuai sareng kabutuhan anjeun.

US size chart

Kami ogé ngagaduhan layanan khusus anu dikhususkeun ieu.

Logo Khusus:

Kami gaduh percetakan sutra layar, percetakan sublimasi pewarna, percetakan DGT, sulaman, percetakan perpindahan panas, percetakan henteu kedah, percetakan cap panas pérak / emas, percetakan offset, percetakan cai.

Anjeun tiasa milih salah sahiji atanapi langkung metode percetakan pikeun kaos oblong anjeun langkung modis.

Anjeun ngirim desain anjeun ka kami sareng kami bakal nyetak éta sesuai sareng pamundut anjeun, Upami anjeun henteu terang kumaha ngadamel desain kaos oblong, anjeun tiasa ngirimkeun logo atanapi ideu kami, sareng desainer kami tiasa ngalengkepan desain pikeun anjeun.

Jasa OEM.

Kami nyayogikeun labél sareng tag layanan khusus, ngadamel kaos oblong kalayan mérek anjeun nyalira.

Kami ngabagéakeun patarosan ti sakumna penjuru dunya, henteu mesen alit teuing sareng henteu pesen ageung teuing.

xiang

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami