• 111

Tentang Kami

1 (1)

Hot Fashion Co., Ltd. didirikeun taun 2003 mangrupikeun perusahaan anu dirobihkeun anu ngahijikeun desain, pamekaran sareng produksi janten ékspor sareng e-commerce. Perusahaan perenahna di Kota Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina kalayan wéb ageung tina jaringan transportasi. Éta ngagaduhan 8250 méter pasagi basa produksi modéren sareng 300 padamel.

Hot Fashion kasohor di lapangan baju olahraga di Cina. Sareng ayeuna produk na parantos hasil ngadegkeun pasar ka Amérika Serikat Amérika, Inggris, Jepang, Brazil sareng Uni Éropa.

Kisaran produk na nyertakeun kaos oblong, polos, kaos berkerudung, baskét sareng kaos bal / bal. Ayeuna, Hot Fashion ngagaduhan 60 distributor di panjuru dunya sareng produk na dijual dina platform online boh di jero negeri sareng luar negeri.

Panas Pantun tiasa nyayogikeun logo OEM sareng ODM sareng pola ku cara anu béda sapertos mindahkeun pemanasan, percetakan layar, percetakan sublimasi, sulaman, percetakan 3D sareng seueur deui.

Panas Pantun ngagaduhan Desain anu komprehensif sareng Jurusan Produksi sareng Percetakan tiasa ngahontal sampling dina waktos 5 dinten sareng produksi masal dina 15 dinten.

Hot Fashion ngagaduhan tim purna-jual khusus pikeun ngurus konsuménna.

Pantun panas parantos kéngingkeun kapercayaan konsuménna di Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Afrika sareng Asia pikeun kualitas, gaya sareng karajinan anu hadé.

Di dieu di Hot Fashion, kami, tim anu sumanget, sumanget kana naon anu dilakukeun. Kami ambisius sareng dédikasi nempatkeun sidik kami dina jaman ieu balanja online sareng kéngingkeun cakupan pasar anu langkung jembar di dunya. Kami terang teuing jalur pikeun ngahontal tujuan ieu nyaéta konsumén sareng kami ngahontal ieu kalayan produk anu saé kualitas sareng layanan palanggan anu hébat. Kami nganut téknologi modéren, palatihan staf sareng rapat rutin sareng kolega sanésna dina industri janten kami salawasna aya di payuneun inovasi sareng jaga rasa gaya urang.

Kami ngabagéakeun patarosan ti sakumna penjuru dunya, henteu mesen alit teuing sareng henteu pesen ageung teuing.

1 (3)
1 (2)
1 (4)
1 (5)
1 (1)
1 (2)
1 (4)
1 (3)